	TEAM 1			/ 1 1		TEAN			12
	A1	D	Michael	Aguilar		A1	F	Joshua	Berry
	C2	F	Jack	Buell	1	C4	F	Adam	Drazic
	C7	F	Jackson	Ferguson	1	A1	D	Liam	Feeley
	C8	F	Miikka	Fisher	1	C1	F	Alex	Foxcroft
	C6	F	Ryan	Graves	1	C2	F	Bennett	Henkenhaf-McIlveen
	C3	D	Alex	Lonneberg	1	C9	D	Nolan	Sammut
	C8	D	Jacob	McPherson*	1	C4	F	Sam	Shapray
				•		C1	F	Nicholas	Yip
	A1	G	Ryan	Но		C5	G	Matthew	Kwong
				•				•	
RECFEST 2020	Bench Asst			Ferguson	7	Bench Asst			Sammut
		Вє	ench Asst			Bench Asst			
2		Tir	nekeeper	Fisher		Timekeeper			Yip
		т	wo Deep	Aguilar		Two Doon			
			wо реер			Two Deep			
	On-site Team Manager			Aguilar		On-site Team Manager			Drazic
			Safety * will be l			Safety			Feeley
8	C3	F	May con	Tischler]				
	TEAN			13		TEAM 4			14
ш	C 7	F	Ben	Cook		C5	F	Keimin	Davis
	C 7	F	Jonah	Fairweather	1	C4	F	Jessen	Elliott
	C1	F	Spencer	Foxcroft	1	C6	F	Jeffrey	Lim
MIDC	A1	F	Josh	Henderson	1	C4	F	Ethan	Lisonbee
7	C1	F	Mitchell	Leung	1	C4	F	Tyron	Ounsted
	C6	F	Kai	Martindale	1	C5	F	Cameron	Siu
	C1	F	Tyler	Sharples	1	C6	F	Tyler	Sutton
	ВА	G	Ethan	Ма		C4	G	Kristopher	Seymour
			-	-				•	
	Bench Asst			Fairweather		Bench Asst			Ounsted
	Bench Asst					Bench Asst			
	Timekeeper			Henderson		Timekeeper		mekeeper	
	Two Deep		wo Deen	Leung		Two Deep		wo Deen	
			•			TWO Deep			
	On-site Team Manager					On-site Team Manager			
			Safety	Sharples]	Safety		Safety	

RECFEST 2020 - MARCH 7 (Saturday)

HILLCREST - 4 TEAMS						
Description	Home	Away	Start	End	Duration	
Game 1	Midget 1	Midget 2	5:00 PM	5:30 PM	30 Minutes	
BREAK			5:30 PM	5:35 PM	5 Minutes	
Game 2	Midget 3	Midget 4	5:35 PM	6:05 PM	30 Minutes	
BREAK ICE CLEAN			6:05 PM	6:20 PM	15 Minutes	
Game 3	Battle	for 3rd place	6:20 PM	6:50 PM	30 Minutes	
BREAK			6:50 PM	6:55 PM	5 Minutes	
Game 4	Battle for	Bragging Rights	6:55 PM	7:25 PM	30 Minutes	

PRESENTATION	7:30 PM	7:45 PM	15 Minutes

Each time slot consists of a 5 minute warm-up All Games for 30 Minutes Running Time In the event of a TIE - NHL Style Shootout . . .

HILLCREST - 4 TEAMS						
Description	Home	Away	Start	End	Duration	
Game 1	Midget 1	Midget 2	5:00 PM	5:30 PM	30 Minutes	
BREAK			5:30 PM	5:35 PM	5 Minutes	
Game 2	Midget 3	Midget 4	5:35 PM	6:05 PM	30 Minutes	
BREAK ICE CL	EAN		6:05 PM	6:20 PM	15 Minutes	
Game 3	Battle for	3rd place	6:20 PM	6:50 PM	30 Minutes	
BREAK			6:50 PM	6:55 PM	5 Minutes	
Game 4	Battle for Bra	agging Rights	6:55 PM	7:25 PM	30 Minutes	

PRESENTATION 7:30 PM 7:45 PM	15 Minutes
------------------------------	------------

Each time slot consists of a 5 minute warm-up All Games for 30 Minutes Running Time In the event of a TIE - NHL Style Shootout . . .